Szobák

A Sport Hotel Velence szobái a vendégek kényelmes pihenését és nyugodt környezetben való feltöltődését szolgálják. A belső tér kialakítása során törekedtünk a minőségi egyszerűségre, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon a Velencei-tó panorámája és a szálloda hatalmas fákkal benőtt parkja. Összesen 28 szoba és három apartman várja az aktív kikapcsolódást kereső vendégeket.

Apartman 1 hálószobával

A Velencei-tóra néző, légkondícionált, nappali – étkező – konyhából és 1 hálószobából álló apartman akár négy fős társaság kényelmes elhelyezését biztosítja. A hálószobában a franciaágy mérete: hosszúság: 220 cm, szélesség: 200 cm. A ruhák, csomagok tárolására különálló gardrób szoba áll rendelkezésre. A konyhában kombi hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap és sütő biztosítja az önellátást, mosogatógép [...]

Apartman 2 hálószobával

A Velencei-tóra néző, légkondícionált, nappali – étkező – konyhából és 2 hálószobából álló apartman akár négy-hat fős társaság kényelmes elhelyezését biztosítja. A hálószobában a franciaágy mérete: hosszúság: 220 cm, szélesség: 200 cm. A ruhák, csomagok tárolására különálló gardrób szoba áll rendelkezésre. A konyhában kombi hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap és sütő biztosítja az önellátást, a [...]

STANDARD KÉTÁGYAS SZOBA

Légkondicionált Satellite LCD televízióval felszerelt szobánkban két külön ágy található. Mindegyik szimpla ágy mérete: hosszúság: 220 cm, szélesség: 90 cm. A fürdőszoba zuhanyzós.

Standard háromágyas szoba

Légkondicionált Satellite LCD televízióval felszerelt háromágyas szobáink a szálloda parkolójára és a környező dombokra néznek. A szoba egyik részében 2 külön álló ágy, a másik részen, egy légtérben, de szeparáltan 1 db ágy található. Mindegyik szimpla ágy mérete: hosszúság: 220 cm, szélesség: 90 cm. A fürdőszoba zuhanyfülkével felszerelt.