Sport

Sport Hotel Velence - Futsal pálya

Futsal pálya

Kiváló minőségű műfüves futsal pályával, nyugodt, csendes környezettel, színvonalas szolgáltatásokkal várjuk a sportolni vágyókat! A szállodánk 1 db világítással rendelkező, 20*40 méteres szabvány méretű műfüves futsal pályával rendelkezik.

Velence Bike

A VelenceBike-nál a lehető legjobb helyen vagy. Akkor is, ha már másként látod a kerékpárt, s akkor is, ha eddig még nem is gondoltál rá, hogy a bicikli nem csak egy eszköz az emberiség számára. Fedezd fel, mitől is más a kerékpározás, mint csupán helyváltoztatás. A VelenceBike szolgáltatásai elérhetőek a Sport Hotelban, érdeklődjön a lehetőségekről!

Sárkányhajózás

A Velencei-tavon 15 éve űzik a sárkányhajózást, vérbeli profik vezetésével. A sportág egyedülálló módon ötvözi a vízi túrázás és a csapatépítések lehetőségét. A sárkányhajózás nem csupán egy szórakoztató program, hanem a túra alatt lehetőség nyílik a tó egyedülálló élővilágát egészen közelről megvizsgálni.

Crosswater

Szörf – evezés – felfedezés. Három szó, ami leírja mindazt, amit a CROSSWATER képvisel. Ez a három tevékenység minden napra tartogat valami újat, valami inspirálót. A víz számtalan izgalmas oldalát fedezhetjük fel közösen, vagy egyedül, akár esik, akár fúj és főleg akkor, ha süt a nap. Új élmények, rég elfedett helyek várnak mindenkit a Velencei-tavon. A szörfözés a suppolás és a kajakozás önfeledt kikapcsolódást nyújt, miközben közel kerülhetünk a természethez. Egyszerre lelassítja és felpörgeti az időt. Aktív kikapcsolódás, lelki béke és minőségi idő a város zajától távol. Túráinkon a vízi világ rejtett kincsei kerülnek ma már ritkaságnak számító közelségbe. A természet egyedisége megadja azt az élményt, hogy igazi felfedezővé váljunk.

Wakeboard

A szállodától öt percnyi sétatávolságra, a Tóbíró strandon található Magyarország egyik legjobb wakeboard pályája, a Venice Beach Cable Park.