Rendezvény

Rendezvényhelyszín, konferenciák, szakmai előadások a Velencei-tónál

Szállodánk Budapesttől 40 km-re, a Velencei-tó mellett fekszik. Az M7-es autópályán könnyen és gyorsan elérhető, ideális abban az esetben is, ha az ország minden tájáról számít résztvevőkre. Három, különböző méretű és fekvésű rendezvénytermünk összesen 150 fő befogadására alkalmas.

Arany terem

Az épület legfelső szintjén a 110 m2- es teremből páratlan panoráma nyílik a Velencei-tóra. Kiválóan alkalmas exkluzív fogadások, reprezentatív események, de kisebb konferenciák megtartására is.

Ezüst terem

A 37 m2-es, természetes megvilágítású Ezüst terem kisebb létszámú oktatások, tréningek megtartására alkalmas.

Bronz terem

A 21 m2-es, beépített LCD televízióval felszerelt termünket - exkluzív kialakításával és berendezésével - vezetői megbeszélésekre, tárgyalásokra, kisebb szekció ülések lebonyolítására alakítottuk ki.

Étterem

Az aktív kikapcsolódáshoz energia, az energiához pedig megfelelő étrend szükséges. A 60 fő befogadására alkalmas étteremben vendégeinket sportolók igényeihez alakított, kiadós büféreggelivel várjuk. Az étteremhez tartozó hangulatos terasz a szálloda fákkal sűrűn benőtt parkjára néz, itt 44 fő tud kényelmesen helyet foglalni.