Legyél a munkatársunk!

RECEPCIÓS-ÉTTERMI DOLGOZÓ

FELADATOK:

  • Az összevont recepció és lobby-bár feladatainak ellátása
  • Vendégek érkeztetése, utaztatása
  • Vendégpanaszok kezelése
  • Szolgáltatások értékesítése
  • Napi forgalmi adatok egyeztetése
  • Csoportanyagok, egyéni foglalások kezelése, szobák beosztása
  • A számlázással és pénzkezeléssel kapcsolatos feladatok elvégzése
  • A’la carte étkeztetés
  • Vendégek fogadása, tájékoztatása, kiszolgálása
  • Étkezések után az étterem területének rendbetétele
  • A kiválasztott ételek, italok felszolgálása, értékesítése
  • Közreműködés a rendezvények lebonyolításában

ELVÁRÁSOK:

  • Szakmai érdeklődés
  • Kommunikációképes angol, és/vagy német nyelvtudás
  • Átlagon felüli kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
  • Udvarias, vendégcentrikus magatartás
  • Jó problémamegoldó képesség
  • Erős csapatjátékos szellem
  • Elhivatottság
  • Megbízhatóság
  • Két műszakos munkarend vállalása

ELŐNY:

  • Más idegen nyelv ismerete
  • HostWare Hotel Software ismerete

AMIT KÍNÁLUNK:

  • Versenyképes jövedelem
  • Barátságos munkahelyi légkör
  • Rugalmas időbeosztás
  • Munkába járási költségtérítés

Amennyiben az álláslehetőségünk felkeltette érdeklődését, jelentkezését az info@sporthotelvelence.hu e-mail címen várjuk.

ÉTELFUTÁR

FELADATOK:

  • Rendelt ételek kiszállítása
  • Napi néhány órás munkavégzés

ELVÁRÁSOK:

  • „B” kategóriás jogosítvány
  • Jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség
  • Udvarias, vendégcentrikus magatartás
  • Jó problémamegoldó képesség
  • Erős csapatjátékos szellem
  • Megbízhatóság

ELŐNY, de nem feltétel:

  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Helyismeret

AMIT KÍNÁLUNK:

  • Versenyképes jövedelem
  • Barátságos munkahelyi légkör
  • Munkába járási költségtérítés

Amennyiben az álláslehetőségünk felkeltette érdeklődését, jelentkezését az info@sporthotelvelence.hu e-mail címen várjuk.

SZAKÁCS

FELADATOK:

  • Reggeli előkészítése, tálalása
  • A napi menü kijelölt ételeinek receptúra szerinti elkészítése
  • Tiszta és átlátható munkaterület folyamatos fenntartása
  • Gépek és berendezések előírásszerű használata, tisztán tartása
  • Az elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolása a HACCP-nek megfelelően

ELVÁRÁSOK:

  • Szakács szakképesítés
  • Igényesség, személyi higiénia
  • Együttműködő, segítőkész magatartás

ELŐNY:

  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat

AMIT KÍNÁLUNK:

  • Új, modern, korszerű környezet
  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Kiszámítható, 8 órás munkaidő
  • Barátságos munkahelyi légkör

Amennyiben az álláslehetőségünk felkeltette érdeklődését, jelentkezését az info@sporthotelvelence.hu e-mail címen várjuk.