Bemutatkozás

Aktív élet, aktív pihenés.

Ezt a filozófiát követi szállodánk is, amely nevéből adódóan a sport és mozgás jegyében olyan központi szállásadó kíván lenni a Velence-tavi régióban, amely nemcsak a sportolók, hanem az aktív életet kedvelő, mozogni vágyó szállóvendégek körében is egyfajta bázisként funkcionál.

Szállodánk különlegessége, hogy az épületet és a környező infrastruktúrát a Testnevelési Egyetem versenysportolók igényei szerint alakította ki. A Velencei-tó egyedülálló lehetőséget jelent az ország legsokoldalúbb oktatási kínálattal rendelkező egyetemének hallgatói számára, hogy vízi-, kerékpár- és futó sportokban ideális környezetben készüljenek fel, pihenjenek és eredményeik elemzését helyben el tudják végezni. A modern sporttudományban egyre nagyobb hangsúlyt kap a strandok homokos talaján végzett edzés, amely egyszerre növeli az állóképességet és a speciális körülményeknek köszönhetően ellenállóbbá teszi a sportolók izületeit a sérülésekkel szemben.

Velence mára multisport központtá vált, amely jelentős szerepet játszott a Testnevelési Egyetem döntésében, hogy legújabb campuszát a városban nyitotta meg, felújítva a város egyik régóta elhanyagolt épületét, egyúttal egyetemi várossá téve a Velencei-tó központját. A fejlesztésben meghatározó szerepet játszott, hogy az egyetem hozzájáruljon a helyi turisztikai kínálat bővítéséhez és színvonalának növeléséhez.

A szálloda nyitása óta egy friss és dinamikusan fejlődő szakértői csapattal minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink számára barátságos, szerethető és egyben aktivitásra ösztönző közeget biztosítsunk az itt töltött idő alatt. Az épület 28 szobájában és mindhárom apartmanjában az egyszerűségre és praktikumra törekedtünk. Teraszaink természetközelisége, valamint a csodálatos környezeti adottságok egyedi és különleges vonzerőt kölcsönöznek a szállodának.

Egyéni vendégek mellett sportegyesületek edzőtáborai, iskolai kirándulások, céges események számára is ideális helyszínt tudunk biztosítani.

Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a tóparti aktiv pihenés érzését!